'Weddings in Motion'

Workshop bruidsvideografie

Aangenaam. Kim, 36 jaar. Moeder en echtgenote, gitarist en drummer, houdt van feestjes en skaten.

Oh ja; ik maak ook nog graag trouwfilms!

Ik heb altijd al een voorliefde voor filmen gehad. Dat begon met een goedkoop compactcameraatje van de Mediamarkt waarmee ik begin jaren ’00 rondliep op feestjes, om er vervolgens een lollige edit van te maken met Windows Movie Maker. Van skatevideo’s en videoclips kwam ik uiteindelijk 6 jaar geleden uit bij mijn eerste bruiloft. Ik had het toen niet per se van mezelf verwacht, maar ik was meteen verkocht! Inmiddels heb ik meer dan 50 bruiloften op film vast mogen leggen, heb ik voor een bruiloft mogen samenwerken met het bekende internationale modemerk Marc Jacobs en heb ik hiervoor 2 Amerikaanse awards voor ontvangen.

Anders dan bij fotografie kun je met film zoveel beter de emoties van de dag overbrengen. Met bewegende beelden en geluid zet je voor je bruidspaar een nog tastbaarder herinnering neer.

Foto: Stefan Lucassen / Lumen Weddings

De workshop!

Ik wil mijn opgedane ervaring en kennis graag met jullie delen! Op 30 maart 2021 geef ik van 09.00 tot 13.00 een workshop bruidsvideografie in Zwolle, waarbij we – na een korte voorstelronde – onder meer de volgende aspecten zullen behandelen;

Techniek – Leer de basics van je camera en lenzen beheersen en hoe deze specifiek in te zetten voor je films.
Audio – Hoe draagt audio bij aan je films en hoe leg je dit het best vast?
Filmtechnieken en storytelling – Op welke manier leg je je beelden vast en hoe draagt dit bij aan je verhaal?
Editing – Welke workflow gebruik je? Waar vind je de juiste muziek? Hoe pak je de color grading aan?

Hierna gaan we door naar een styled shoot op een toffe industrial indoor locatie (5 minuutjes rijden) waarbij ik je direct begeleid. Er is gezorgd voor een mooi en enthousiast ‘bruidspaar’, toffe aankleding én een vette Volkswagen T1! De beelden die je tijdens deze styled shoot schiet kun je gebruiken in je portfolio of voor promotie doeleinden.

Van meerdere gasten op de bruiloft gehoord dat ze vonden dat Kim echt heel dedicated aan het werk was en er alles aan deed om een mooi shot te krijgen. We hebben tot nu toe alleen nog de teaser gezien, maar als dat de voorbode is, dan kan het niet anders dan dat de uiteindelijke film fantastisch wordt! Topvideograaf om mee samen te werken!

Leonie & Joel

Kosten

De workshop zal plaats vinden in bovenstaande vergaderzaal in Zwolle. Momenteel mogen hier, ondanks de lockdown, gewoon vergaderingen worden gehouden, mits men 1,5 meter afstand houdt. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Koffie, thee en een lekkere lunch zijn inbegrepen! De totale kosten voor de workshop inclusief styled shoot bedragen 350 euro exclusief BTW.

Schrijf je nu in!

Opgeven kan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan dezelfde dag een factuur. Na betaling wordt je plek gereserveerd. Let op! Deze workshop is voor maximaal 6 deelnemers. Dit om genoeg individuele begeleiding te kunnen waarborgen. Mocht er meer animo zijn, dan zal er worden gekeken naar een tweede datum.

Hopelijk tot snel!

Foto: Stefan Lucassen / Lumen Weddings

Info

Aanmeld formulier