Werkwijze

Waar beginnen we eigenlijk?

Ons contact begint met jullie mailtje. Met jullie vraag of verzoek bekijk ik of ik beschikbaar ben op jullie huwelijksdatum. Als jullie enthousiast zijn over mijn werk kom ik graag vrijblijvend langs om jullie beter te leren kennen. Ik vind het leuk om te zien wie jullie zijn en hoe jullie in het leven staan. Ik hoor graag jullie verhaal, hoe jullie elkaar ontmoet hebben en bespreek jullie verdere wensen.

Nadien volgt de vrijblijvende offerte. Ik bekijk hoeveel uren jullie me op die dag nodig hebben en voor welk pakket jullie kiezen. Met jullie wensen op zak stel ik een offerte op maat op die ik per mail verstuur.

Zijn jullie nog steeds enthousiast? Dan kunnen we met elkaar in zee!

We gaan er voor!

Als jullie definitief besluiten om mij te boeken leg ik voor jullie de datum vast in mijn agenda. In de offerte leggen we de belangrijkste afspraken vast. Mocht er tussentijd iets zijn, dan kunnen we altijd even bellen of appen. In de week voorafgaand aan jullie grote dag neem ik sowieso nog weer even telefonisch contact met jullie op. Om de laatste zaken te bespreken, maar vooral om elkaar gewoon nog even gesproken te hebben!

Jullie dag zoals ie écht is!

Op de dag zelf ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond en zal ik vrijwel niet ‘regiseren’.. Alleen bij een fotoshoot geef ik eventueel wat aanwijzingen. Ik wil jullie dag vastleggen zoals deze écht is. Als jullie voor zowel een film als foto’s kiezen verzorg ik de filmregistratie en maakt mijn collega-fotograaf jullie foto’s. Zo hoef ik niet te multitasken en gaat mijn volle aandacht naar jullie weddingfilm.

Tijdens het fotograferen vind ik het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen zodat jullie ontspannen op de foto’s staan. We maken een spontane shoot die past bij zoals jullie zijn. Bij de filmregistratie werk ik op de achtergrond.

Na jullie huwelijk begint de nabewerking. Alle beelden worden met zorg uitgezocht en met een kenmerkende stijl omgetoverd tot een episch verhaal dat je keer op keer weer terugneemt naar jullie bijzondere dag, in beeld én geluid. Omdat er enorm veel tijd gaat zitten in de nabewerking – zeker in het geval van het monteren van een film – kan het 2 tot 3 maanden duren voordat alles is opgeleverd. Dit is ook een beetje afhankelijk van jullie trouwdatum. Aan het begin van het seizoen hebben we nou eenmaal minder bruiloftmateriaal ‘op de plank liggen’ dan tegen het einde van het trouwseizoen.

This is where the magic happens.

Sneak peak!

Omdat ik uit ervaring weet dat je na je bruiloft toch wel héééél nieuwsgierig bent, ontvangen jullie binnen een week een preview; een kort filmpje van 1 a 2 minuten, en een tiental foto’s om na te genieten en om alvast een idee te krijgen van het eindresultaat. Uiteindelijk ontvangen jullie de trouwfilm en foto’s handig via WeTransfer en na eventuele correcties stuur ik jullie de factuur. Is deze voldaan, dan ontvangen jullie al het ruwe beeldmateriaal op een mooie houten USB-stick en eventueel jullie foto-album.