Portfolio

Laat je inspireren!

Een fijne klik met je foto- en videograaf is belangrijk, maar waar je als aanstaand bruidspaar doorgaans als eerste naar kijkt is de stijl van film en fotografie. Hieronder kun je een uitgebreide impressie van ons werk vinden.

Motion Weddings is ook the vinden op The Perfect Wedding!

Aanbevelingen

 • “Kim was onze avondfotografe. Ze heeft gevoel voor leuke plaatjes en is daarnaast ook een enorm gezellige meid! Na bij binnenkomst even kort gekletst te hebben over onze verwachtingen ging ze aan de gang. Tussendoor kwam ze met leuke idee├źn om hier en daar wat kleine creatieve foto’s te maken ( altijd na netjes even te vragen of we daar nog behoefte aan hadden). Aan het eind van de avond hadden we eerder het idee dat we afscheid namen van een vriendin dan van een fotografe. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

  Joran & Megumi
 • Als je op zoek bent naar iemand die creatief is, prettig in contact en prachtige films maakt, dan moet je bij Kim zijn! Ze heeft onze bruiloft echt perfect vastgelegd. Mooie momenten prachtig op film gekregen, prachtig gemonteerd. Alles was boven verwachting goed!

  Wouter & Willemijn
 • We hadden van Kim al een korte weddingclip gezien, maar wat ze gemaakt heeft is echt boven verwachting mooi. We hebben last minute nog besloten om een film te laten maken, maar het is het meer dan waard. We hebben een super fijne samenwerking gehad. Kortom een echte aanrader.

  Henri & Kristy
 • Op het laatste moment toch gekozen voor een videograaf en we zijn erg blij met onze keuze. Kim luistert goed naar je wensen en je merkt haast niet dat ze er is die dag, maar toch wordt alles gefilmd! Een groot pluspunt!

  Eline & Mark
 • Een vlotte meid, die dat stapje extra doet. Wij waren erg verrast over onze huwelijksfilm! Naarmate we de film vaker zien, zien we ook steeds meer kleine details waaruit blijkt met hoeveel aandacht Kim gewerkt heeft. We hebben helemaal niet in de gaten gehad dat ze de hele tijd om ons heen heeft staan filmen, maar ze heeft steeds weer de beste shots gemaakt.

  Nienke & Remco