Over

Even voorstellen; Mijn naam is Kim, 37 jaar en zelf alweer een aantal jaartjes getrouwd met de leukste man van de wereld. Samen hebben we een dochtertje genaamd Zoë, en zij is op haar beurt natuurlijk het leukste kind van de wereld.

Naast het maken van films ben ik een fervent liefhebben van boardsports, een passie die ik deel met mijn man. Met een wakeboard, snowboard of longboard onder onze voeten zijn wij in ons element. We zijn echte buitenventers en zijn vaak met ons gezin in het park te vinden. Daarnaast word ik ook erg gelukkig van het bespelen van mijn gitaar.

Bij mijn eigen bruiloft had ik geen videograaf, en achteraf vind ik dat eeuwig zonde. De foto’s zijn natuurlijk geweldig, maar ik had graag het gelach van het publiek terug willen horen toen ons dochtertje tijdens het voorlezen van onze geloftes ineens besloot om naar voren te lopen en op de grond te gaan liggen. Het applaus toen onze vrienden met een speciale verassing kwamen. Onze ongemakkelijke maar hilarische openingsdans.

Kim Klunder

Onverwachte momenten

Het vangen van zulke onverwachte momenten is voor mij één van de grootste voldoeningen bij het vastleggen van een bruiloft. Het is écht. Het is authentiek. En zo probeer ik jullie dag ook vast te leggen. Ik wil laten zien wie jullie zijn. Ik wil laten zien wat jullie verhaal is. Een weddingfilm is voor mij zo veel meer dan mooie shots achter elkaar monteren, en ik vind het een fantastische uitdaging om met elke nieuwe film steeds weer opnieuw een uniek verhaal te vertellen.

Voordat het zover is maak ik graag kennis met jullie. Ik wil graag weten wie jullie zijn en wat jullie verhaal tot zover is. Stuur een berichtje en als jullie de koffie klaar hebben staan kom ik graag bij jullie langs!

Een weddingfilm is voor mij zo veel meer dan mooie shots achter elkaar monteren

Kim Klunder over

Aanbevelingen

 • Een vlotte meid, die dat stapje extra doet. Wij waren erg verrast over onze huwelijksfilm! Naarmate we de film vaker zien, zien we ook steeds meer kleine details waaruit blijkt met hoeveel aandacht Kim gewerkt heeft. We hebben helemaal niet in de gaten gehad dat ze de hele tijd om ons heen heeft staan filmen, maar ze heeft steeds weer de beste shots gemaakt.

  Nienke & Remco
 • Als je op zoek bent naar iemand die creatief is, prettig in contact en prachtige films maakt, dan moet je bij Kim zijn! Ze heeft onze bruiloft echt perfect vastgelegd. Mooie momenten prachtig op film gekregen, prachtig gemonteerd. Alles was boven verwachting goed!

  Wouter & Willemijn
 • We hadden van Kim al een korte weddingclip gezien, maar wat ze gemaakt heeft is echt boven verwachting mooi. We hebben last minute nog besloten om een film te laten maken, maar het is het meer dan waard. We hebben een super fijne samenwerking gehad. Kortom een echte aanrader.

  Henri & Kristy
 • Op het laatste moment toch gekozen voor een videograaf en we zijn erg blij met onze keuze. Kim luistert goed naar je wensen en je merkt haast niet dat ze er is die dag, maar toch wordt alles gefilmd! Een groot pluspunt!

  Eline & Mark