Lieve woorden

Zij gingen je voor

(scroll / swipe voor meer)

 • Wauw, wat een geweldig werk levert deze talentvolle dame!! Haar aanwezigheid is rustig en ontspannen en dat levert hele mooie plaatjes op! Er zijn zo veel mooie momenten vastgelegd, wat we zelf helemaal niet door hebben gehad! Vanwege de corona hadden we het programma iets ingekort, maar Kim bood aan toch sochtends al te komen om het aankleden vast te leggen. Echt een cadeautje! Dat geldt voor alle foto’s, het zijn stuk voor stuk cadeautjes en wij kijken ze nog dagelijks terug! Ook heel prettig dat Kim eerst bij je thuis langskomt voor een kennismakingsgesprek. Wij zouden haar zeker weten aanraden!!

  Tim & Violet
 • Kim was onze reddende engel. Zij is op het laatste moment ingevlogen als videografe omdat onze oorspronkelijke videograaf corona had. Ze was super flexibel en hartstikke lief en werkte ook super samen met de andere mensen. De beelden zijn werkelijk schitterend. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen en we zijn dolgelukkig met de video! In een woord: geweldig!!!

  Davey & Denise
 • Kim, je hebt onze bruiloft perfect vastgelegd! Je luisterde goed naar onze wensen, de emotie die er was, was bij iedereen te voelen, en te zien. Een dag met een traan en een lach! Jou enthousiasme, kundigheid en passie voor het vak is zeker terug te zien op de foto’s! Je leeft mee op het moment waar het nodig is, grote dank voor je lieve kaartje en de zwart/wit foto’s die je daar bij hebt gedaan van onze beste vriend. We zijn ontzettend dankbaar dat we deze dierbare herinnering door jou hebben vast laten leggen.

  Danny & Jacintha
 • We zijn zó blij met de foto’s van onze dag. Kim heeft het echt vast gelegd zoals het was. Ook heeft ze hele mooie bijzondere momenten vast gelegd waar wij niet eens hebben door gehad dat zij daar in de buurt was, echt heel bijzonder. Wij waren niet ervaren met foto’s maken maar Kim heeft ons op een goede manier gecoacht waardoor we heel natuurlijk, als onszelf, maar wel súper mooi op de foto staan.

  Merel & Matthijs
 • Vanaf het eerste gesprek bij ons thuis voelden we beiden een klik met Kim. Ze denkt ontzettend goed mee en je merkt aan alles dat dit haar passie is. Ze leeft met je mee, en dat zie je echt terug in de video’s. Van meerdere gasten op de bruiloft gehoord dat ze vonden dat Kim echt heel dedicated aan het werk was en er alles aan deed om een mooi shot te krijgen. We hebben tot nu toe alleen nog de teaser gezien, maar als dat de voorbode is, dan kan het niet anders dan dat de uiteindelijke film fantastisch wordt! Topvideograaf om mee samen te werken!

  Joel & Leonie
 • Kim heeft geweldige foto’s van onze dag gemaakt! We hebben onze dag aardig ingekort en toch bleef Kim haar uiterste best doen voor ons. Toen ze erachter kwam dat onze vrienden een verrassingsdrive-thru organiseerden besloot ze iets langer te blijven om nog meer foto’s voor ons te maken. Verder gaat Kim heel leuk om met kleine kinderen en probeert ze met haar creativiteit de leukste foto’s te maken. Kortom een topfotograaf!

  Monique & Gerco
 • In september heeft Kim onze bruiloft vastgelegd. Kim was ijverig, flexibel, professioneel, prettig in de omgang en heeft waanzinnig resultaat geleverd. Ze heeft naar ons idee echt alles op alles gezet om een fantastische film neer te zetten. Kim was meedenkend en wist goed samente werken met de 2 fotografen die aanwezig waren. Wij zijn haar super dankbaar voor deze prachtige herinneringen aan een onvergetelijk dag. Wij zouden Motion Weddings bij iedereen aanbevelen.

  Lars en Sarah