Afscheid

Een laatste eerbetoon

Een uitvaart is niet alleen een trieste gelegenheid. Hoe verdrietig ook, het is ook een viering van het leven en een prachtig laatste eerbetoon aan je dierbare. Omdat je juist deze dag vaak als een roes beleeft is het fijn als je achteraf kan terug kijken op alle steun en liefde die je in het moment niet mee kreeg.

Ben je op zoek naar een betrokken afscheidsfotograaf? Dan leg ik graag je dierbare momenten vast, of dat nu met een lach of een traan is. 

Mijn doel als uitvaartfotograaf is niet om het verdriet vast te leggen, maar juist het samenkomen van dierbaren, de glimlach die af en toe door tranen heen breekt, en de liefdevolle momenten die troost bieden. Mijn aanpak is zacht, respectvol en empathisch. Ik meng me onopvallend tussen de gasten en vang de omhelzingen en handen die elkaar vasthouden.

Ik kom graag bij je langs om jullie wensen te bespreken, maar begrijp ook dat er tijdens het regelen van een uitvaart veel op je af komt. Juist op een moment waarop je hoofd hier niet naar staat. Desgewenst kan ik ook een en ander kortsluiten met je uitvaartbegeleider. 

(Scroll en klik op de foto voor full screen)

Ik reken 120,- per uur, ongeacht de reistijd en hoeveel locaties er worden aangedaan. Reiskosten zijn inbegrepen t/m 75 km vanaf Zwolle.

De bewerkte foto’s krijg je digitaal aangeleverd. Desgewenst kan ik een album voor je maken. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jullie wensen. 

Stuur een mail naar info@motionweddings.nl en neem ik zo snel mogelijk contact met je op.